Opening Hours: 7:30 - 16:00 Mon-Fri
Tel: +46-(0)303-240410
se gb

Kundanpassade specialisttjänster

 

Projekt

Vi projekterar och levererar alla typer av roterande drifter med tillhörande elektrisk matning och styrning samt mekaniska kopplingar mot din drift. Exempelvis kraftstationer, provrum, testriggar och valsverk.

 

 

Beräkningar

Beräkningar för motorer, växlar, kopplingar, rem- eller kedjetransmissioner, rullningslager, stativ, fundament med mera.

 

 

Service och Underhåll

Översyn och renoveringar på alla typer av roterande drifter med tillhörande elektrisk matning och styrning samt mekaniska kopplingar i vår verkstad eller på plats hos dig.

 

 

Vibrationsmätning, laseruppriktning och balansering

Vibrationsmätningar och analys samt uppriktning av dina drifter. Mobil balansering av roterande delar på plats eller balansering i vår maskin (upp till 6 ton).

 

 

Provkörning

I vårt toppmoderna provrum kan vi provköra alla typer av elmotorer med full spänning. Vi kan belasta med ca 200 kW.

 

 

Teknisk support, statuskontroll av drivutrustning

Förutom vår egen kunniga och rutinerade personal har vi tillgång till specialister hos våra leverantörer. Det betyder bästa tänkbara support för dig. Vi undersöker din utrustning på plats och skapar en lösning som du är nöjd med. Om du vill så finns vi sedan med som en långsiktig servicepartner för effektiv, ekonomisk och säker drift under många år framöver.

EDT ger dig en effektiv och ekonomisk helhetslösning.

Levererat, intrimmat
och körklart med
en enda kontakt!